בריחת פיפי לילדה כבת 5 גמולה מגיל שנתיים במהלך יום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/08/2016 | 23:21 | מאת: גלי

שלום רב, לא יודעת לאיזה תחום שייכת את הבעיה : במהלך היום אצל ילדה בת 5 שגמול מגיל שנתיים בורח פיפי. המצב לאחרונה החמיר : לפעמים בורחים לה גם קקי. יש לציין שילדה אוכלת מעט , שותה לא מספיק ובדרך כלל סובלת מעצירות. תודה על התשובה

שלום, הילדה סובלת מעצירות התנהגותית. יש לה גושי צואה ולכן בורח לה קקי. הלחץ של גושי הצואה על השלפוחית גורם לבריחת שתן. יש לטפל בה ע"י חוקנים ומרככי צואה. אשמח לעזור לכם ולטפל.

מנהל פורום רפואת ילדים