שאלה לגבי צואה של בן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/08/2016 | 22:12 | מאת: עדי

שלום- בני בן 5.5 חודשים ואוכל מטרנה מגיל לידה מאז ומתמיד הצואה שלו נוזלית/מימית.. ורק לעיתים רחוקות היא במרקם משחתי ( צהובה עם ריח חריף) העירו את תשומת לבי שזה יכול להיות בעייתי ( אלרגיה לחלב לדוגמא) מלבד זה לא היה /אין חום,פריחה או אי נוחות משמעותית האם יש צורך בביצוע בדיקות כלשהן?( צואה/כבד/רגישות) כמו כן- במדה ותתגלה לדוגמא אלרגיה לחלב- האם העובדה כי במשך כמעט חצי שנה נתתי לו מטרנה חלבית יכולה לגרום נזק? תודה רבה עדי

שלום, ממש לא. לא נראה לי שיש כל בעיה והניחו לו. אם הוא עולה טוב במשקל ואין הקאות או שלשול דמי הרי שאין כל בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים