ערך סוכר גבוה לא בזמן צום בנוכחות זיהום חמור בעין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/08/2016 | 12:14 | מאת: יעל

שלום, ביתנו, בת שנתיים ועשרה ח' אושפזה השבוע למשך 3 ימים בשניידר כנראה בשל פיריאורביטאל סילוליטיס בעין שמאל. היתה נפיחות עצומה בשני העפעפיים בעין עם מוגלה. טופלה אנטיביוטית דרך הוריד עם הטבה משמעותית. נערכו לה בבוקר האשפוז בדיקות דם: ס. דם וכימיה תקינה למעט LYMPH 40.7, NEUT 49.3%, CRP 0.69, גלוקוז 130. הבדיקות נערכו לא בצום. הילדה אכלה ושתתה לפני כן. יש לציין כי אף רופא בשניידר לא התייחס לערך הסוכר. לא ידוע לנו על בעיות סוכר הקשורות אליה (בעבר ביצענו לה בינקותה, לבקשתנו, בדיקת שתן שיצאה תקינה מאחר ושתתה כמויות אדירות של מים). האם ערך הסוכר הנוכחי תקין בהתחשב בנסיבות?

שלום, אכן תקין לחלוטין בהתחשב בנסיבות. אין סיבה לכל לחץ או בירור נוסף

מנהל פורום רפואת ילדים