ממש צריכה תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/07/2016 | 19:15 | מאת: אורנית

דר שנהר שלום רב ביתי בת 8 ילדה בריאה לפני שבוע היתה עם וירוס שילשולים שללו דיזנטריה וגם הלקובקטר הוירוס עבר ביום רביעי כבר עשתה יציאה רגילה היום בצהרים עשתה גם יציאה רגילה והיו לה הרבה גזים ופוקים ככה היא טוענת ומקודם ברח לה בתחתונים צואה ממה זה יכול לנבוע ממה הגזים והפוקים אני ממש בלחץ שזה לא שוב התחלה של וירוס היא חזרה לאכול הכל רגיל כולל חטיפים כולל חלב מקבלת באופן קבוע פרביוטיקה פעם ביום עוד לפני הוירוס יש לציין שקיבלה אזניל כי חשדו בדזננטריה ממש ממש צריכה תשובה

שלום, החזרה לכלכלה כולל מאכלי חלב יכולה לגרום לתופעה שתארת. לאחר מחלה וירלית שכזאת החיידקים הטובים נפגעים ויש סוג של תת ספיגה שנותנת את התופעה שתוארה. סבלנות וזה יעבור

מנהל פורום רפואת ילדים