בלוטת לימפה נפוחה המפשעה של פעוטה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/07/2016 | 14:56 | מאת: אמא לחוצה

שלום, לפני פחות מחודש ביתי עברה חיסון של גיל שנה(עשיתי לה אותו רק בגיל שנה וחמש) ושבוע לאחר מכן היא עברה חיסון של דלקת ריאות השלישי בסדרה. לאחר מכן ראיתי גולה במפשעה היינו אצל הרופא והוא טען שזה כנראה מחלה ויראלית כי גם בבית השחי היה לה נפוח...אנחנו שבועיים אחרי הגולה עדיין ישנה... אני בפחד מטורף מה אני צריכה לעשות? כמה זמן לוקח לבלוטת לימפה נפוחות לחזור למצבן הרגיל? חשוב לי לציין שהילדה במצב רגיל לא נראה שמפריע לה או משהו בסגנון חוץ מהשבוע של החיסון שהיא הייתה בכיינית קצת.

שלום, ראשית להרגע במיידי בלוטות נפוחות שכאלה לרוב תגובתיות לתהליך זיהומי כלשהו וכנראה שזה קשור לחיסון. סבלנות וזה יעלם

מנהל פורום רפואת ילדים