קולות מאמץ אצל תינוק בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2016 | 07:34 | מאת: לירז

הבן שלי בן 3 וחצי חודשים (נולד פג, גיל מתוקן חודש וחצי) משמיע בלילות האחרונים במקך שעות קולות דמויי מאמץ שבוקעים מהגרון ומוציאים אותו משנתו. לא בוכה. אציין שבמהלך היום הוא פולט הרבה אבל לא נראה שהוא סובל מזה או מהאכילה כשלעצמה. גם התינוק וגם אנחנו לא ישנים. אנחנו מוטרדים - האם מדובר בתופעה חריגה שדורשת פנייה לרופא? ואם לא מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהחזיר את השינה? תודה

18/07/2016 | 07:37 | מאת: לירז

אציין בנוסף שהקולות האלה לא נשמעים במהלך היום, וגם שיתכן שהתופעה התחילה יחד עם מעבר לארוחה אחת בלילה במקום 2 (לא יודעת אם יש קשר או לא).

מנהל פורום רפואת ילדים