נוטרמיגן - צואה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2016 | 17:08 | מאת: מאיה

בן 7.5 חודשים. עבר מהנקה מלאה לנוטרמיגן (אוכל גם מוצקים), ומאז הצואה שלו השתנתה. הפכה לירוקה ונוזלית יותר מאשר שהיה יונק מוצקים. (צירפתי תמונה). ממה נובע השינוי? בנוסף, האוכל יכול להשפיע על המצב רוח שלו? מרגיש לי שהוא יותר שקט/רגוע.

שלום, לא ברור לי סיבת המעבר לנוטראמיגן לילד בריא ואינו סובל מבעיית מעיים. זאת פורמולה לא טעימה ולכן אולי לא רוצה לאכול אותה. צבע הצואה משתנה בהתאם לחיידקי המעיים ואין לזה משמעות רבה.

מנהל פורום רפואת ילדים