שילשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/07/2016 | 12:00 | מאת: רעות

הי דר שנהר מה שלומך.בבקשה חייבת עזרתך ביתי בת 8 ילדה בריאה התחילה עם יציאות רכות ביום חמישי שהפכו לשילשולים ועד היום משלשלת הייתי רופא ילדים ביום שישי בבוקר אמר וירוס הלכתי ביום שישי אחרי צהרים למוקד כי ראיתי דם בצואה והיה גם בניגוב הרופא בדק ואמר שלא נראה לו דיזנטריה אבל קחו בדיקת צואה ונתן אזניל ל 3 ימים 6 סיססי התחלתי בלילה מנה ראשונה של אזניל כי שלשלה כמה פעמים וראיתי שוב דם ישנה בלילה טוב בבוקר קמה ומאז שקמה שילשחה 5 פעמים לא ראיתי דם אבל לפעמים זה שילשול נוזלי לםעמים מים היא בלי חום שותה מים לא מיובשת אוכלת צנימים בננות אני בלחץ כי זה לא מתחיל להסתדר פטחדת שיש לה חיידק במעיים אני לםני טיסה לחול וגם בר מצווה לבני אודה לתשובתך

שלום, הטיפול האנטיביוטי גם אם מדובר בחידק אינו משפיע לפני 48 שעות. כל עוד היא אוכלת ושותה היטב ואינה מיובשת הרי שאין מקום לדאגה. תנו לה במקביל גם פרוביוטיקה וזה יחזיר את המעי לפעולה תקינה. אין צורך להיות בלחץ.

מנהל פורום רפואת ילדים