כאבי שיניים - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/07/2016 | 21:29 | מאת: אמא מודאגת

שלום, חברה אמרה לי שרופאת הילדים שלה המליצה לה למרוח טיפות אוטידיין על החניכיים וזה עבד לה פלאים. האם יש סכנה בזה? על האריזה כתוב בפירוש לא לבלוע. כמובן שלא מדובר בשימוש יומיומי אלא רק במקרים של בכי היסטרי.

שלום, אם מדובר בכמה טיפות לא נראה לי שזה עלול לגרום לבעיה. מדובר בחומר מאלחש ולכן הוא יכול לעשות את העבודה.

18/07/2016 | 20:21 | מאת: אמא מודאגת

ד"ר שלום! תודה רבה על תשובתך. בבית המרקחת נתנו לי אנסתטיק ואמרו שזה כמו אוטידין! האם זה גם יכול לעזו? ולא מסוכן?

מנהל פורום רפואת ילדים