בן 10 חודשים לא מכניס חפצים לפה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2016 | 15:08 | מאת: אלישע

שלום, בני בן 10 חודשים ב"ה התפתחות תקינה לכל דבר. הבעיה שאני שמתי לב אליה כבר לפני כמה חודשים שהוא משחק יפה מאד מעביר מיד ליד אבל לפה הוא לא מכניס כלום כעת אני רוצה להושיב אותו לאכול, אז ברור שהוא לא מכניס אוכל לפה אלא רק משחק איתו אני שמה לב שהוא לא מוכן ממש לפתוח את הפה לאוכל הוא סוגר את הפה ולא מוכן להכניס כלום. גם לא שוקולד וגלידה:) הוא מסרב כאילו זה כואב לו כרגע הוא רק יונק ובמאמצים רבים הוא מוכן לקחת בקבוק ידיים הוא מכניס חופשי לפה. מה עושים עם תופעה כזאת? למי לפנות? או אולי שיש דרך לטפל בה תודה מראש

שלום, תופעה די מוכרת בתינוקות יונקים. הם לא מוכנים לקבל ממך כל דבר אחר חוץ מיניקה. הם מסרבים לבקבוק או כל דרך אחרת של כלכלה. לא להתייאש ולא להבהל. הוא יאכל.

מנהל פורום רפואת ילדים