טיקים בעיניים אצל ילדה בת שבע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/06/2016 | 21:07 | מאת: טובטוב

שלום, ביתי אוטוטו ת שבע , שמתי לב שבזמני לחץ ובהופעות או בזמן התרגשו היא ממצמצת בעיניים. אתמול היינו במופע של החוג התעמלות קרקע והיא כל ההתחלה במשך רבע שעה לערך מצה בעיניים .. ממש טיק כזה . הבנתי שזה מלחץ והתרגשות ונזכרתי שזה קרה גם לפני מס חודשים באיזה טכס אחר. מה יעושים ? למ פונים ? רופא משפה?פסיכולוג? רופא עיניים ? ( לא נראה לי כי זה קשור לראייה- אבל האם כדאי לבדוק?)מה עושים ? איך ניתן להרגיע את זה ?

שלום, כאמור זה מלחץ נפשי וזה יעלם. ככל שתתעלמו מזה זה יחלוף מהר יותר. לא לעשות דבר.

מנהל פורום רפואת ילדים