הרמת תינוק במהירות לאחר חבטה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/05/2016 | 00:57 | מאת: אחת

שלום הבן שלי, בן שנה התיישב מעל לשני מזרנים מונחים על הרצפה.. גובה של כ- 30 ס"מ. משום מה פתאום התהפשך מהגב אל הרצפה וראשו חבט בעוצמתיות ברצפה. אני עמדתי לידו וראיתו אותו נופל ניסיתי להגיב מהר וישר הרמתי אותו אבל כבר חבט לא הספקתי להגיע אליו לפני שחבט ברצפה. בעלי שנכח במקום כעס מאוד ואען כי ראשו הטלטל קדימה ואחורה כתוצאה מכך שהרמתי אותו בעוצמתיות.. אבני בכלל לא הצלחתי לזכור איך הגיב הילד בעצמי נכנסתי לפאניקה. אני ממש חרדה שיגרם לו נזק בגללל החבטה או בגלל שהרמתו אותו כך. נהיה אדום מקום החבטה והתינוק חזר לפעילות אחרי ככמה דקות. לא היו הקאות או התעלפות. מה לעשות? תודה

שלום, אם אין איבוד הכרה או הקאות לא נגרם כל נזק. חייבים להזהר

מנהל פורום רפואת ילדים