מדר מלח לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/05/2016 | 12:46 | מאת: מיה

שלום, בני בן 8 חודשים לפני חודשיים היה חולה בוירוס עם שיעול. מאז יש לו ליחה כבר במשך חודשיים והוא משתעל כמה פעמים ביום ובלילה. מרגיש ואוכל טוב, משקל באחוזון גבוה. מטופל במשאף פליקסוטייד פעמיים ביום במשך חודש, אמרו לנו מהמשיך עוד חצי חודש פעם ביום. אין הרבה שינוי במצבו מאז שהתחלנו טיפול בפליקסוטייד. גם כן היה לו שיעול עם ליחה בגיל 3 חודשים ו4 חודשים. אחרי זה במשך 2.5 חודשים היה שקט. ברצונינו לנסות חדרי מלח - עד כמה זה מומלץ בגילו ומצבו? יכוליות שיש עוד דרכים לטפל בליחה חוץ מפליקסוטייד? (בגיל חצי שנה בא.ק.ג. ראו ASD. לאחרונה עשינו בדיקות דם מוריד - הפרעות קלות בתיפקוד כבד (אני דואגת שטיפול בפליקסוטייד יכול להשפיע שלילית לכבד)) תודה רבה מראש

שלום, בהחלט ניתן לנסות חדר מלח-לא יזיק ואולי גם לא יועיל ניתן גם לנסות ולטפל ע"י טיפול הומיאופתי שיכול לייבש את הליחה ולהפסיק את השיעול. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים