לא רוצה לאכול כלום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/05/2016 | 22:35 | מאת: כריסטינה

ערב טוב . הילדה שלי בת שנה ו4 לא מוכנה לאכול שום דבר כבר 5 ימים חוץ מסימלאק 120 סיסי ביום!! אבל שותה מים .הינו אצל רופא מטפל כשהתחיל לה החום סבלה ומשיעול ואי נוחות , דיאגנוזה היתה וירוס. לאחר 5 ימים חזרתי שוב לרופא ואמרתי שהילדה לא אוכלת שום דבר אמרה שביגלל שיוצאים לה השיניים היא לא אוכלת ואין מה לדאוג .. שאלה שלי אם לחכות עוד כמה ימים או לפנות למיון ילדים כדי שיבדקו אותה. הילדה ממש רזתה

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לכך שהילדה אינה מוכנה לאכול. אם יש טיטולים רטובים הרי שהיא לא מתייבשת. חיזור שוב לבדיקות הרופאה במידה ולא משתפרת.

מנהל פורום רפואת ילדים