הוצאת לשון לילד בן שנתיים.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/05/2016 | 18:27 | מאת: טובה

שלום הנכד שלי קיבל מכה בשן הקידמית לפני חודיים, ומאז מידי פעם יש לו רפלקס של הוצאת לשון שלא היה מעולם. הוא ילד מפותח נבון חכם ומתפתח בצורה נהדרת. מדאיגה אותי ההוצאת לשון הזו מידי פעם בפעם.

09/05/2016 | 12:36 | מאת: טובה

אני רוצה להוסיף, שהוצאת הלשון היא מדי כמה דקות... ובנוסף, לפני שהוא מוציא לשון, הוא מנגב מתחת לפה... בדקנו ואין לו שפתיים יבשות. האם זה סימן שמשהו מפריע לו בפה? או טיקים?

שלוןם, זאת תופעה מוכרת אצל ילדים והינה חסרת משמעות. לא בהכרח שיש קשר בין אירוע החבלה והתופעה.

מנהל פורום רפואת ילדים