צואה קשה בריח חריף אצל בן ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/04/2016 | 16:28 | מאת: יעל

שלום, בני בן ארבעה חודשים והוא עושה קקי כל יומיים בערך, אך הצואה יוצאת בצבע ירוק כהה וקשה בהתחלה, ובסוף בצבע יותר בהיר אך עם ריח חריף. הוא ניזון ממטרנה צמחית (אנחנו טבעונים) ולאחרונה גילו אצלו ריפלוקס. הוא לאחרונה גם יותר מתלונן מהרגיל, הוא עדיין מחייך וממלמל אבל מתלונן יותר מהרגיל. האם יש סיכוי שיש לו הפרעה בקיבה או משדהו כזה?

שלום, זה ריח אופייני לחלב סויה. הרפלוקס גורם לו לאי שקט. ניתן לעזור לו ע"י תכשיר הומיאופתי. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים