מזון שלא התעכל ופליטות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2016 | 19:45 | מאת: ורד

ערב טוב. אני פונה אליכם כי רופא המטפל לא רואה צורך בטיפול כרגע.. ילדה בת 2 סיימה קורס מוקסיפן עקב דלקת אוזניים. מאז פולטת מזון מספר פעמים ביום..גראפס עם אוכל ממש. זה קורה גם שעות אחרי ארוחה. בנוסף 5 ימים אחרי מוקסיפן התחילה אזניל בגלל דלקת גרון ועכשיו פליטות התגברו וגם התווספו יציאות עם גושים של מזון שלא התעכל בכלל. קראתי שזה יכול להעיד על פגיעה בכבד . מה דעתכם? מה ניתן לעשות/לבדוק. תודה מראש על המענה בברכה

שלום, להרגע במיידי !!! אין כל בעיה בכבד. זה נובע מהרס החיידקים הטובים של המעי בגלל הטיפול האנטיביוטי. תנו פרוביוטיקה לילדים וזה יסתדר.

מנהל פורום רפואת ילדים