הקאות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2016 | 18:00 | מאת: לנה

שלום, תינוק שלי בן חודש ו3 שבועות, כבר שבוע ימים מקיא כל יום פעם אחד ביום, בהתחלה היה רק בבוקר, אחר כך היה גם בצהריים וגם בלילה, לא פליטה, אלא הקאה, כל מה שאכל היה בחוץ.חום אין, שלשולים גם אין, מתפקד כרגיל.. הייתי בטיפת חלב וגם אצל רופא ילדים, הם אמרו שהוא נראה ונשמע בריא, לא נשמע רפלוקס וכו. השאלה שלי למי עוד אני יכולה לפנות ומה זה יכול להיות. אשמח מאוד לייעוץ, תודה רבה

שלום, אני חושב שמגיע לו לפחות US של הבטן לבדוק מדוע יש את ההקאות האלה.

מנהל פורום רפואת ילדים