הפרשות דם מהפטמה - בן שנה ו-9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/04/2016 | 09:43 | מאת: אמא

בחודש האחרון הבחנתי בהפרשות דמיות מועטות בחולצת בני בן השנה ו-9. ההפרשות הם בעיקר בלילה, באיזור הפטמה הימנית, נראה כמו דימום קל. אציין כי הכתמים מופיעים כל פעם באותו המקום על הבגד ולכן המסקנה שלי כי ההפרשות הן מהפטמה הימנית שלו. לא רואה שום סממן חיצוני על הפטמה. הפעוט ללא חום, חיוני' אין שום שינוי בהתנהגות ולא בוכה מתוך שינה. האם מוכרת התופעה?

שלום, התופעה מוכרת. אין בכך כל דבר מדאיג אך רצוי לבדוק את הילד ואת הפטמה. אשמח לעזור.

20/04/2016 | 14:40 | מאת: אמא

מנהל פורום רפואת ילדים