עיניים דומעות תינוקת בת 13 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/02/2016 | 14:09 | מאת: קרן

בתי בת 13 חודשים מחלימה מוירוס (סימפטומים כגון שיעול, הקאות, חום לא מאוד גבוה ונזלת). ביממה האחרונה דומעת בעיקר בעין שמאל, דמעןת צלולות לא משהו שנראה כמו דלקת יותר כמו דמעות בכי. בתי בריאה באופן כללי אין בעיות עיניים יוצאות דופן, פעם אחת חלתה בדלקת עיניים שעברה במהרה בעזרת טיפות. מה הסיבה שדומעת? חשוב לפנות לרופא שלה?

שלום, עקב המחלה עם הנזלת וכל הגודש של האף יש סתימה חלקית של תעלת הדמעות ולכן העין דומעת. זה יחלוף עם ההחלמה שלה.

מנהל פורום רפואת ילדים