תינוק פולט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/02/2016 | 10:14 | מאת: רונה

שלום רב! הבן שלי בן חודשיים כמעט, אוכל נוטרילון מאז שנולד. לעיתים קרובות מאוד במהלך היום הוא פולט. לפעמים הרבה ולפעמים פחות. לא אחרי כל ארוחה אבל לסירוגין. לפעמים פולט אחרי האוכל עם הגראפס ולפעמים אפילו שעה אחרי. בגדול הוא דיי נינוח ורגוע, לא מראה שכואב לו או סובל. כן מתפתל לעיתים במהלך האוכל אך נדמה לי שזה יותר פעילות מעיים כי אני שומעת את הבטן מרעישה. רופאת הילדים אנרה שזה ריפלוקס ובמידה ורגוע אין טעם לשנות את האוכל לסמיך יותר ופשוט לתת לזה לחלוף. לכן, בינתיים לא שיניתי כלום. האם לדעתך כדי להתעקש לקבל מרשם לנוטרילון ar? או שזה באמת עלול לעשות לו גזים וכאבי בטן כפי שהרופאה טענה?

09/02/2016 | 10:18 | מאת: רונה

סליחה שכחתי לציין. התינוק עולה יפה מאוד במשקל ואוכל כל ארוחה בערך 90 -100 מל . האם זה לא מעט מדי לתינוק בן חודשיים?

שלום, אכן הוא סובל מרפלוקס. אני מציע לעזור לו ע"י תכשיר הומיאופתי שגורם להבשלה מהירה של המנגנון שמונע את הפליטה ובכך להקל עליו. זה עוזר במעל ל 85% מהמקרים. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים