ארועי חום ללא סימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/02/2016 | 21:31 | מאת: Jewel

שלום אשמח לעצה... הבן שלי בן 3 בחודש האחרון היו לו 3 ארועי חום ( הפרש של שבוע, שבוע וחצי בין כל אחד) הארוע חום הראשון הוא העלה בלילה חום ל38.9 ובבוקר קם בלי שום דבר ( קישרנו את זה אולי להתרגשות הרבה שהיתה לו באותו יום ביומולדת שלו) הארוע חום השני גם התחיל בלילה- 24 שעות של חום שהמקסימום היה 38.0 ואחר עבר לבד.. שבוע לאחר מכן אותו דבר- קם בבוקר עם חום 37.8 החום נשאר ברמה הזאת ובערב עבר... מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם יש משהו שחשוב לשלול בבדיקות.... תודה

שלום, אלה בהחלט יכולים להיות מחלות וירליות כשמערכת החיסון שלו עובדת היטב והוא מחלים מהר.

מנהל פורום רפואת ילדים