פצעים סביב הפה תינוק בן שנה ו 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/02/2016 | 10:26 | מאת: דנדה

שלום, יש לי תינוק בן שנה ו 4 שלאחרונה כל הזמן יש לו פצעים קטנים ואדומים (ממש נראה כמו אקנה רק ללא מוגלה) סביב הפה.רופא המליץ על מריחת דרמקומבין בוקר וערב במשך 4 ימים ובאמת היה שיפור ניכר. כעת לאחר כשבוע שהפסקנו את השימוש, הפצעים חזרו שוב, האם זה בסדר למרוח שוב את המשחה הזו או שכדאי משהו אחר? תודה.

שלום, זה כנראה כתוצאה משילוב של רוק ומוצץ. זה יעלם לבד או שתמרחו מדי פעם את הדרמקומבין.

07/02/2016 | 09:39 | מאת: דנדה

הפצעים חוזרים שוב לאחר ימים בודדים. השאלה אם בכל פעם כזו ניתן למרוח משחה? תודה.

מנהל פורום רפואת ילדים