כנראה בליעת גרעין של תמר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2016 | 11:24 | מאת: ירון

היי בתי בת שנה וחודשיים לפני כ 14 ימים היא כנראה בלעה חרצן של תמר תוך כדי אכילה של תמר. בזמן הבליעה / כנראה בליעה - לא היו שיעולים או משהו מוזר/מיוחד . זה היה דיי מוזר שזה לקח חצי שניה. מאז אותם עשרה ימים - יציאות תקינות כל יום ואפילו פעמיים ביום ( לא ראינו את החרצן יוצא / לא תמיד בדקנו את הצואה) . אין חום או בכי כתוצאה מכאבים. בטן רכה . אין משהו מיוחד. סיפרנו לרופא הילדים את הסיפור ( כי תוך כדי היא הייתה חולה בשפעת ) והוא אמר שאם עד עכשיו לא קרה כלום אין מה לעשות עם זה . כרגע מה שנשאר ממחלת השפעת זה קצת חוסר תאבון . בקבוקים היא אוכלת . ( לא גומרת את כל הבקבוק ) ואוכל מוצק - לפעמים כן לפעמים לא . מה לעשות ? האם זה מסוכן ?

שלום, חסר חשיבות. לא להתרגש והכל עבר בשלום. כנראה שפספסתם את זה בצואה

מנהל פורום רפואת ילדים