הגיתית 8 ראשון לציון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2016 | 10:01 | מאת: בתיה

אני מתעניינת לגבי תינוק בן חצי שנה שעד היום ניזון מהנקה (גם באמצעות בקבוק), אני מעוניינת לעבור בהדרגה לתחליף חלב, יש לציין כי ניסיתי מס' ימים לעבור לסימילאק 1, ביום הראשון הילד הקיא ( היה קצת מקורר) ובמהלך היומיים הבאים נתתי לו 30 מיל' סימילאק, הילד לא הקיא אך יש לי הרגשה כי מציקה לו הבטן, לשאלתי, האם כדאי לנסות במקביל לסימילאק, נוטרילון? ואם כן האם במקביל לסימילאק, באיזה מינון, והאם לשלב באותו בקבוק חלב אם ותחליף חלב? תודה רבה

שלום, תמיד צריך לתת מספר ימים למעיים להתרגל אך בהחלט ניתן לנסות נוטריליון. לנסות בקבוקים מלאים ולא כמויות כאלה קטנות.

מנהל פורום רפואת ילדים