ערכי פריטין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/01/2016 | 22:09 | מאת: שרון

בעקבות פריטין נמוך -14 ומוגלובין תקין -13.1 קיבלה ביתי במשך 3 חודשים תוסף ברזל. תוצאות בדיקת דם לאחר קבלת הברזל הם: פריטין 25.6 ומוגלובין -12.7 שאלותי: 1. איך יכול להיות שהפריטין עולה והמוגלובין יורד? 2.לאיזה ערכים של פריטין צריך לשאוף בגיל 9, על מנת שמאגרי ברזל יהיו אצלה לא מרוקנים?

שלום, המוגלובין 12.7 ו 13.1 זה אותו הדבר. אכן רמות הפריטין עלו יפה והמאגרים מתמלאים. תנו לה עוד חודש את הברזל.

28/01/2016 | 19:01 | מאת: שרון

תודה. לאיזה ערך רצוי של פריטין צריך לשאוף בגיל 9, על מנת שלא יהיה נמוך ?

מנהל פורום רפואת ילדים