תולעים אצל פעוט בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/01/2016 | 14:53 | מאת: ימית

שלום, בני כבן שנה וחצי כנראה שנדבק מאחותו בתולעים אצלה ראיתי את התולעים בבירור והיא מקבלת ורמוקס כטיפול לעומת זאת אצל בני לא ראיתי את התולעים אבל רוב הסימפטומים קיימים (פתאום משינה רצופה בלילה מתעורר באופן קבוע,ירידה בתאבון נראה כי משהו מציק לו ואנחנו לא מצליחים להבין מה) הרופאה אמרה כי טיפול תרופתי ניתן לתת מגיל שנתיים ולפנות לכיוון הטבעי,במה אני יכולה לטפל בו שייתן מענה מהיר עד כמה שאפשר על מנת להקל עליו. תודה

שלום, תכשיר הומיאופתי בשם R56 JUNIOR מיועד לטיפול ומניעה של תולעים.

מנהל פורום רפואת ילדים