פלאש לתינוק.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2015 | 08:37 | מאת: דניאל

שלום רב. לפני 8 ימים נולדה לנו תינוקת. בימים האחרונים צילמנו אותה בלי פלאש מפני ששמענו שפלאש עלול להזיק לראייתם של תינוקות. אתמול כנראה שונה דבר מה בהגדות הפלאפון של אשתי וכשהיא צילמה אותה במרחק של כ30 ס"מ נדלק הפלאש של הפלאפון (אייפון 4). רצינו לשאול האם ישנה סבירות גבוהה שראייתה של התינוקת נפגעה בעקבות דבר זה ואיך ניתן לבדוק האם ישנה פגיעה בזמן המוקדם ביותר. יש לציין כי לאחר הפלאש התינוקת לא בכתה וכן עקבה באישוניה אחר תנועתינו. תודה מראש, דניאל.

שלום, להרגע במיידי!!! זה היה תיאור מקרה חריג של צילום ולא כל תניוק שמצלמים עם פלש מתעוור. לא קרה ולא יקרה כלום.

מנהל פורום רפואת ילדים