קרינה מצילום רנטגן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2015 | 20:42 | מאת: עמית

שלום רב ביתי בת 7 שנים ילדה בריאה לצערי הרב במאי שנה שעברה שברה כתף ימין ועשו צילום רנטגן אחרי חודשיים עשן שוב צילום כדי לדעת מה קורה האם התאחה אחכ ביולי נפלה על שורש כף היד שוב עשו צילום ואז אחרי שהורידו תגבס עוד צילום בספטמבר שוב נפלה על היד על המרפק ועשו עוד צילום ואז באוקטובר עפה על רגל שמאל והיא התנפחה ולכן עשו צילום והיום מישהו בכיתה משך לה תיד ימין איפה ששברה תכתף וניסתי להמנע מצילום והאורטופד החליט שכן ושוב עשו צילום יש לציין שלא היו לה שום שברים רק מכות חזקות למעט שבר אחד ויחידי בכתף ימין אנא בבקשה תרגיע אותי שאהיה רגועה שאין מה להלחץ מהקרינה תודה רבה

שלום, זה עדיין כמות קרינה נמוכה מאד וחסרת משמעות. לא יקרה לה כלום. זה לא נחשב הרבה.

מנהל פורום רפואת ילדים