שיעול לילי מתמשך

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2015 | 13:08 | מאת: אמאלה

צהריים טובים, אנו זוג הורים, אפשר לומר מיואשים, לפעוט בן שנה + 9 חודשים, הסובל מרגישות יתר של הריאות והמטופל כבר שני חורפים ועונות מעבר במשאף פליקסוטייד (2 שאיפות ליום). עדיין סובל משיעולים באופן כרוני בלילות אך לא מהריאות. במקביל ישנה נזלת, וקושי בנשימה דרך האף בעיקר בשכיבה. בתקופה זו מטפלים בו פעמיים ביום באינהלציות של מי מלח + משאף פליקסו', ואם יש מעט צפצופים אז גם בריקלין. ועם כל זה המצב נשאר ללא שינוי - שיעול חזק בלילה הגורם לבכי והתעוררות בין 5-10 פעמים בלילה - כל לילה. מה עוד אפשר לעשות כדי להקל.? תודה!

שלום, אני מטפל בבעיה זאת ע"י טיפול הומיאופתי שמאד עוזר ומפסיק את התחלואה הזאת במרבית המקרים. זהו טיפול טבעי ללא תופעות לואי ומשנה להם ולכם את איכות החיים. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים