משהו מוזר בחיתול תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/11/2015 | 23:47 | מאת: אמא

שלום, מזה כחודש אני מבחינה כשמחליפה חיתול לתינוק במיוחד אחרי שינת לילה שיש על הטוסיק שלו ובפתח פי הטבעת כמו גרגירים שקופים דביקים.. הם יורדים בקלות במים. אני לא שמה לו קרם החתלה בכל התחלה וגם הקרם של ביבי בסטה הוא לבן בכך שלא נראה לי סביר שזה שאריות מהקרם. משתמשת בחיתולים האגיס מההתחלה ולא הבחנתי מתחילת השימוש שנוצר כזה דבר.. אז גם לא נראה לי סביר שזה מהחיתול! מה זה יכול להיות!? חשבתי אולי תולעים גם כך התינוק סובל מקשיי שינה רציניים בלילה נרדם ומתעורר.. אך הגרגרים לא נעים.. אודה על עזרה או הפניה לגורם שיוכל לעזור

25/11/2015 | 02:17 | מאת: אמא

אם לדייק זה נראה כמו חתיכות ג'לי קרוש (לא נוזלי בכלל) שקוף וצלול. תודה...

שלום, זה חומר של הטיטול. הוא כנראה קם בבוקר עם טיטול מלא ביותר וזה חלקיקי חומר של הטיטול.

מנהל פורום רפואת ילדים