אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/11/2015 | 14:07 | מאת: מאיה

שלום ד"ר שנהר בתי בת 4 הופנתה לבדיקות דם לאחר תלונה על כאבי בטן. ובתוצאות יצא Amylase (B) - 136 שהגבול העליון הוא 100 קראתי שזה קשור ללבלב ואני ממש מודאגת. היא קצת אנמית מעבר לזה הכל בסדר. אציין כי לקחה ערב לפני ורמוקס מנה אחרונה כי שבוע לפני חשדו שזה תולעים, וכן סירופ דסלורטידין כי סובלת מנוזלים באוזניים) מה זה אומר? זה יכול להעיד על משהו מסוכן חלילה?

שלום, זאת יכולה להיות מחלה וירלית שגורמת לעליית האנזים. תחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים ואם עדיין גבוה תעדכנו אותי.

מנהל פורום רפואת ילדים