בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/10/2015 | 22:15 | מאת: נטלי

שלום, ביקשתי בדיקות דם ושתן כלליות עבור הבן שלי בן 3.5 שאוכל מעט, חסר תאבון, לא אוהב תזונה מן החי ודי נמנע. תוצאות חלקיות מהיום , רוצה להתיעץ: סוכר בצום 73, קרוב לטווח מינימום שהוא 70. האם זה מתאים לילד בגילו? ויטמין B12 - 991 שהטווח העליון 911. לא ברור איך כזה גבוה. אשמח לחוות דעתך. תודה

שלום, הבדיקות תקינות לגילו. ניתן לשפר את מידת התיאבון ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור.

10/10/2015 | 20:42 | מאת: נטלי

עוד שאלה לגבי בדיקת שתן: PH - 8 חלבונים -50 (הטווח 0-30) גם תקין? תודה רבה, ואגב טופלנו בהומאופטיה ולא עזר.

מנהל פורום רפואת ילדים