צהבת חלב אם ורפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/10/2015 | 13:30 | מאת: גילי

שלום, ביתי בת 7 שבועות ועד לאחרונה היתה ניזונה מהנקה מלאה. הלכנו לרופא ילדים מחשד לריפלוקס סמוי: משהקת אחרי כל ארוחה, מכחכחת בגרון, לא נינוחה, מקשיתה את הגב.. הרופא טען שהיא גם קצת צהובה ושלח לבדיקת דם. ניסינו לתת נוטרילון ar למשך 24 שעות, לא בטוחה אך נראה שישנו שיפור בריפלוקס, ערכי הבילירובין 5.8 לאחר הפסקת ההנקה ל24 שעות.. עד כמה הערכים גבוהים? איך כדאי להמשיך עם התזונה?

שלום, הערכים של הצהבת ממש לא גבוהים וזה בסדר גמור. לגבי הכלכלה תמשיכו עם האנפמיל ורק במבחן של מספר ימים נוכל לדעת אם זה ממש עוזר.

מנהל פורום רפואת ילדים