קילוף בכף הרגל לילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/10/2015 | 10:53 | מאת: קרן

שלום רב, לאחרונה הופיעו קילופים נרחבים בשתי כפות הרגליים של ביתי בת החמש. אין תופעות נוספות ואין מחלות ברקע גם לא לאחרונה. אודה לקבלת יעוץ בעניין. תודה.

שלום, זה יכול להיות כתוצאה מתגובה למגע עם חומר כלשהו. בכל מקרה שווה לראות את הממצאים ואשמח לעזור

03/10/2015 | 14:54 | מאת: קרן

בהמשך לתשובתך לעניין קילוף בכף הרגל לילדה בת 5. לאן אפשר להעביר אליך תמונה של כף הרגל? אם. קילוף נגרם בשל חשיפה לחומר מסויים מה הטיפול המומלץ? בנוסף, כיצד נדע האם מדובר בפטרת אם לאו? תודה !

מנהל פורום רפואת ילדים