חום 39.5 - עזרתכם הדחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/10/2015 | 23:00 | מאת: גל

לום, בני בן השנה וחצי סובל מחום גבוה של 39.5 כבר 24 שעות. אנחנו נותנים לו נורופן אך לאחר כ4 שעות החום חוזר. יש לו גם קקי רך כבר מספר ימים ושיעול קל. האם זה מעיד על דלקת גרון או שמדובר בצמיחת שיניים? אנו נמצאים בחו"ל, חוזרים לארץ בתאריך 4/10. האם ללכת לראות רופא בחו"ל או להמתין לראות רופא בארץ? תודה רבה

שלום, כל עוד הוא אוכל ושותה אין בעיה מיוחדת וזה נשמע כמו מחלה וירלית. בהחלט ניתן להמתין להגעה לארץ.

מנהל פורום רפואת ילדים