חום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/09/2015 | 18:50 | מאת: אווה

התינוק שלי בן שנה וחודש כבר כמה חודשים לסירוגין מעלה חום גבוה ללא תופעות לוואי בדרך בכלל לפחות פעם בשבוע שבועיים הוא עם חום אציין שהוא לא נמצא בגן הוא איתי בבית וספירת דם שהוא עשה יצאה תקינה אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על בדיקות יותר מקיפות לדעת ממה נובע החום כל הזמן תודה מראש

שלום, הסיבות יכולות להיות החל ממחלות וירליות קצרות וחוזרות וכמובן גם בקיעת שיניים. אם אין סימני תחלואה אחרים לא הייתי עושה כל בירור בשלב זה.

מנהל פורום רפואת ילדים