כאב לא ברור בזמן אכילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/09/2015 | 20:27 | מאת: יניב

שלום, הילדה שלי בת שנה ושבעה חודשים. לאחרונה (בשבועיים האחרונים) היא מצביעה על אזור אוזן ימין בזמן אכילה בלבד בבהלה. נראה שהכאב מפתיע אותה... כשנוגעים לה באזור האוזן היא לא מתלוננת אין לה חום והיא אנרגטית וחיונית. היא ממשיכה לאכול למרות הכאב ומידיי פעם תוך כדי ארוחה היא שוב חווה את הכאב וקופצת.. האם זה תסמין של כאב אוזניים או שיניים? באופן כללי היא ילדה בריאה (עכשיו היא עם שיעול אחרי צינון שלא עוזב אותה במיוחד בלילה, אבל לא נראה לי שזה קשור...) אשמח לתגובה. תודה, אבא דואג.

שלום, הצניון הרבה פעמים גורם להצטברות של נוזלים באוזן וזה יכול להכאיב. בתנועות הלעיסה יכול להיות שהיא מרגישה כאב או תחושה לא נעימה.

מנהל פורום רפואת ילדים