ריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/09/2015 | 08:59 | מאת: חן

בוקר אור, בתי בת חודשיים, ואובחן אצלה ריפלוקס משמעותי מלווה בסטרידו ונשימות מהירות. התחלנו טיפול בזנטקס ובסימילאק spit-up relief עדיין מקיאה בקשת פעם ביום לפחות. ניסינו לעבור לנוטרילון AR אך אותו היא מקיאה מיד עם סיום ההאכלה. היא אוכלת בין 90-120 כל שלוש שעות והעלייה שלה במשקל מינורית, פחות מ15 גרם ליום. בתקופה האחרונה היא בוכה ומתפתלת בערב בכל פעם שהבקבוק מגיע לפה שלה, ולמרות שהיא רעבה היא מתנגדת. בבקרים היא בסדר גמור בהאכלה. בנוסף יש לה פטריה בלשון (לא בטוחה עד כמה רלוונטי). אשמח לדעתך, בעיקר על ההתפתלויות, הבכי והסירוב לקחת בקבוק בשעות הערב. תודה רבה! חג שמח. חן

שלום, כל התיאור שלך מתאים לתופעה של רפלוקס. היא מסרבת ודוחפת את הבקבוק כיון שהיא יודעת שהוא יגרום לה לאי נוחות וסבל. אני מטפל בבעיית הרפלוקס ע"י טיפול הומיאופתי שמביא להבשלה מהירה של המנגנון שמונע עליית אוכל לוושט. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים