בחילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/09/2015 | 16:54 | מאת: כנרת

דר שנהר שלום רב ביתי בת 7 שנים ילדה בריאה ב 4.7.15 קיבלה טיפול באזניל לברונכיט האזניל גרם לה לבחילות הייתי אצל הרופא אמר להמשיך טיפול למרות התוםעה של הבחילות מאז ועד היום אחת לשבוע הילדה מתלוננת פתאום לא קשור לזמן או לאוכל שיש לה בחילה הבחילה עצמה עוברת בערך לאחר חצי שעה הייתי שוב אצל הרופא בדק אותה ואמר שלא נראה שיש משהו בכל ביקשתי בדיקות נתן esr נתן צליאק נתן ספירת דם הכל יצא תקין כמו כן מה זה יכול להיות האם אולי הליקובקטר או חידק בגרון אולי תוכל לתת לי תשובה ומה ניתן לעשות תודה רבה

שלום, בהחלט יכול להיות קשר עם הטיפול באזניל. הייתי נותן לה טיפול בפרוביוטיקה למספר ימים ויתכן וזה יסדר את המצב.

מנהל פורום רפואת ילדים