מחלת עור אצל בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/08/2015 | 15:39 | מאת: יפית

שלום רב, כתבתי לך בעבר ולצערי לא קיבלתי תשובה, לכן הנני כותבת שוב. בני בן ה - 6 אובחן כחולה מיקוזיס פונגוידיס (לאחר ביצוע ביופסיה), כאשר מדובר בעניין די נדיר אצל ילדים, למיטב הבנתי. מאז האבחון טופל בני בפוטותרפיה אשר סייעה למספר חודשים מועט, אולם כעת, למרבה הצער, אני מבחינה בהתחדשות של הבעיה. אני מעוניינת לנסות טיפול אלטרנטיבי, במקביל לטיפול הקונבנציונלי, ומאחר ובעבר סייעת לנו בבעיית אסטמה ממנה סבל בני, אני פונה אליך בשנית. אשמח לדעת האם תוכל לסייע לנו בטיפול אלטרנטיבי בעניין זה. בתודה מראש, יפית

שלום, אני שמח שעזרתי בעבר. אין לי ניסיון בטיפול המחלה זאת ולא הייתי רוצה לטפל במחלה שאני לא בטוח שאוכל לעזור. אני יודע שמדובר במחלה של תאי T בעור אך אינני יודע אם אוכל להועיל. לנסות תמיד אפשר אך לא ברור אם זה אכן יעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים