בבקשה תשובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/08/2015 | 20:15 | מאת: יהודית

הי דר שנהר שלום רב בני בן 12 שנים ילד בריא לוקח פרביוטיקה באבקה באופן קבוע של לייף נותנת בוקר צהרים ערב זה כבר ככה בשנים האחרונות היום פתאום התחיל לשלשל ממה זה יכול להיות ולמה אני לא רגועה כי לפני 4 שנים גם חטף וירוס קשה של שילשולים והקאות שבסוף זה היה דינטריה ובגלל שהוא רגיש לאזניל קיבל רוצפין לורריד אז איך יודעים ולמה למרות הפרביןטיקה זה קורה ממש אודה לתשובה

שלום, הפרוביוטיקה אינה מגן מוחלט וניתן לחלות למרות זאת. במקום הראשון יש לחשוב על מחלה וירלית כלשהי שגרמה לשלשולים ולא ישר על דיזינטריה. תנו לו קלבטן ונראה לי שזה יחלוף במהירות.

מנהל פורום רפואת ילדים