הקאות לאחר הירדמות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/08/2015 | 09:51 | מאת: יעל

שלום, בני בן 7 כבר במשך חודשיים בערך מקיא כשעה שעתיים לאחר שנירדם, עד כה זה היה אם אכל ממש לפני שנירדם ואז שמרנו על מרווח זמנים וזה היה קורה פעם ב.., אתמול אכל שעה לפני השינה, ושעתיים לאחר מכן קם והקיא והפעם לעומת הפעמים הקודמות זה היה אוכל קל אבל מעוכל,מה זה יכול להיות? בכל שעות היום הוא רגיל לגמרי מלא מרץ ואוכל טוב יש לי תור לגסטרו

שלום, האם ההקאות האלה לאחר שיעול? האם תמיד היה כך? זה דורש שיחבה ובירור מעט מעמיק יותר ויתכן ויש לו סוג של רפלוקס.

01/09/2015 | 11:28 | מאת: יעל

שלום ההקאות לא לאחר שיעול ורק בחודשיים האחרונים-מתעורר עם הרגשה רעה ואז רץ להקיא בימים האחרונים אני שומרת שלא יאכל לפחות שעה לפני השינה עשיתי לו בדיקות דם ושתן יצא בסדר אך עדיין זה לא משהו שהיה לו אי פעם

01/09/2015 | 11:28 | מאת: יעל

שלום ההקאות לא לאחר שיעול ורק בחודשיים האחרונים-מתעורר עם הרגשה רעה ואז רץ להקיא בימים האחרונים אני שומרת שלא יאכל לפחות שעה לפני השינה עשיתי לו בדיקות דם ושתן יצא בסדר אך עדיין זה לא משהו שהיה לו אי פעם

מנהל פורום רפואת ילדים