יציאות תינוקת בת 3 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/08/2015 | 12:53 | מאת: שירלי

שלום, רציתי להתייעץ, תינוקת בת 3 שבועות, נולדה בשבוע 36, שוקלת היום 3.100, סובלת מאוד מכאבי בטן, לא עושה יציאות ברמה יומית אלא אחת ליומיים שלושה, היא על הנקה כמעט מלאה בשילוב סימילאק ( ארוחה או 2 ארוחות ביום). מה ניתן לעשות על מנת להקל על בהתכווצויות בבטן, היא ממש סובלת ובקושי ישנה בלילות. האם עגבנייה בגיל הזה ובמשקל שלה נותנים? תודה רבה

שלום, יציאות בגיל זה לתינוק על הנקה יכולות להיות בין 6 פעמים ביום ועד יציאה פעם בשישה ימים. אם היא מאד סובלת ניתן לעזור לה עם חצי נר גליצרין לתינוקות.

מנהל פורום רפואת ילדים