צואת ילד בן שנה ושבעה חודשים עדין מאוד רכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2015 | 08:29 | מאת: יפית

שלום, ילדי בן השנה ושבע צורך חלב עם פדיאשור אחת ליום בבוקר ובשאר היום מוצקים והצואה שלו עדין רכה וחרדלית כמו של תינוקות (לא שלשול אבל לא יציאה מוצקה) והוא עושה אחת ליום בבוקר בגלל שהוא מאוד מאוד רזה (אחוזון 1-2 במשקל -שוקל 8.7 קג אני חוששת שבצואה זה סממן לבעיית ספיגה כלשהי? עשינו לו מספר בדיקות צואה בעבר שיצאו תקינות ללא פרזיטים וכו, עשו לו סקר לצליאק שיצא שלילי, רציתי לדעת האם צואה כזו נורמלית ותקינה באכילת מוצקים בגיל הזה? אם לא מה עלי לבדוק?

שלום, זה בהחלט יכול להיות תקין. האם בדקו שומנים בצואה לברר את הספיגה.

מנהל פורום רפואת ילדים