ילד בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/07/2015 | 20:09 | מאת: דורון

 29/07/15 | 20:07 קודם כל מצטער על האורך… יש לי בן בן 10 חודשים ילד שלישי שלנו שסובל ממש מגיל שבועיים מבעיות נשימה כאלה ואחרות קוצר נשימה שיעול טורדני נזלת שלא עוברת תקופות ארוכות.. לאורך כל התקופה היה מטופל באנילהציות שלא עזרו במיוחד ולפי כ 3 חודשים הומלץ על ידי מומחה לדרכי הנשימה להשתמש במשאף qvar פעמיים ביום וזה עד הקיץ כשהפסקנו את הטיפול כחודש אחר כך חזרו שוב הבעיות ביתר שאת… במקביל הילד חטף דלקת אוזניים חריפה שלא עברה גם לאחר טיפול בטיפות גם במקוסיפן של עזר וגם באוגמנטין שלא עזר אלא החמיר את המצב והביא את הילד למצב של הקאות ושלשולים מיותר לציין שכל התרופות נלקחו המתם מרשם מרופא ילדים במקרה פגשנו רופא אחר שטען שאסור היה לתת לילד אוגמנטין וזה מה שגרם לתופעות מה שבעצם גורם לבלבול רציני ואנו כבר לא יודעים למי להקשיב בנוסף. לכל זה הילד בתקופה האחרונה מפתח חום ליום יומיים או שלושה כל שבוע עשו לו ספירת דם וצילום ריאות מה שלא הצביע על כלום. הילד אומנם בגן הדברים שציינתי מסמנים על משהו ?אלרגיה ?אסתמה ?משהו אחר ?זה לא חריג ?לא קיצוני מידי ??אם אקח ואחבר את הימים שהרגיש יחסית טוב ב10 חודשים האלה אקבל אולי חודש… סליחה על האורך ותודה רבה מראש

שלום, התופעה שאתה מתאר אופיינית לילד שנמצא בגן בשנתו הראשונה גם אם זה כמות קטנה של ילדים. ניתן להפסיק את התחלואה הזאת ע"י טיפול הומיאופתי מתאים שיחזק את המערכת החיסונית וימנע את התחלואה. אשמח לבדוק את הילד ולהציע לכם טיפול מתאים ולהקל על הסבל שלו.

מנהל פורום רפואת ילדים