תינוק בן חודש וחצי ישן רק 8 שעות ביום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/08/2015 | 14:16 | מאת: איתן

שלום רב, בני בן החודש וחצי ישן לילה שלם (6-9 שעות רצופות) אבל במהלך היום לא ישן יותר מ-30-60 דקות במצטבר, בשארה זמן הזמן הוא לא מפסיק לבכות ולצרוח. אנחנו כבר ממש נואשים ולא יודעים מה לעשות. תודה.

שלום, צריך לברר מה מפריע לו שגורם לו לצרוח ללא הפסק. אחת הסיבות השכיחות זה רפלוקס קיבתי וישטימ שגורם לצרבת וזאת התגובה. ניתן לעזור לבעיה הזאת ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואשמח לעזור גם לכם כדי שלא תהיו מיואשים

04/08/2015 | 20:45 | מאת: איתן

רפלוקס. זה נראה כאילו הוא סתם בוכה ללא סיבה במהלך היום... משום מה כמה אנשים שאני מכיר סובלים מבעיה כמעט זהה (ישן נהדר בלילה ולא ישן בכלל ביום). אשמח לנסות לפתור את הבעיה.. תודה.

מנהל פורום רפואת ילדים