חום 6 ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/08/2015 | 11:11 | מאת: אירי

שלום רב בתי בת 5.5 עם חום גבוה 6 ימים. היתי אצל רופא 3 פעמים עשו לה בדיקת דם,שתן,משטח גרון כל הבידקות בסדר לפי רופא. היא חלשה ,לא אוכלת,יש לה פצעים בגרון. לא כואב לה כלום חוץ מי חום שעושה אותה סמרטוט. חום הגיע לשיא 40.2 לפני יומים.עכשיוהחום מתנדנד בין 37.5-38.5. ישנה הרבה . כש היא ישנה לא לא רגוע ,היא כאילו סובלת בשינה. כמה פעמים כש היה חום גבוה היא התעוררה עם הזיות,רואה דמויות... רופא לא נתן טיפול.טעו שזה וירוס.יכול הליות וירוס הנשיקה. מה דעתך תודה מראש

שלום, כל מחלה וירלית יכולה לעשות את התמונה הזאת. אני מניח שהיא בסיום המחלה והיא תחלים תוך ימים ספורים

מנהל פורום רפואת ילדים