כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/07/2015 | 19:05 | מאת: לנה

שלום ! בני בן 6 . לפני שלושה שבועות היה לו למשך יומיים וירוס הבטן - מס הקאות ושי לשול ללא חום . כעבור שבוע חזרו כאבי בטן למשך יומיים ללא חום , הקאות ושילשול . הכאב היה די חזק , כי העיר מס פעמים בלילה . כעבור יומיים עבר . עברו שלושה ימים ושוב חזר בדיוק את אותו סיפור עם אותם סימפטומים . פנינו לרופא - לאחר בדיקה קלינית , ליתר ביטחון , הפנה לבדיקת דם . כל מדדי הדלקת , כולל שקיעה - תקינים . נמצאה ירידה ההמוגלובין ופרטין . התחיל לקבל ברזל פריפול. עברו 3 ימים - הכל תקין . ילד חזר לגן . היום שוב פעם ... יש לציין שהיציאות תקינות וסדירות . מה לחפש ? מה לבדוק ? אני מאוד מאוד מודאגת ... נדיר ביותר שהתלונן על כאבי בטן .. תמיד פעיל ונמרץ ... אשמח לקבל תשובה וסליחה על האורך ... אני באמת לא יודעת מה לעשות ... מבחינת רופא המטפל- סוג של וירוס ואין צורך בבדיקות נוספות ..

שלום, אכן לא הייתי מודאג יותר מדי. הייתי ממליץ לתת לו פרוביוטיקה לילדים למשך מספר ימים וזה יחזיר את המצב לקדמותו.

מנהל פורום רפואת ילדים