החלפת תמ"ל לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/07/2015 | 12:11 | מאת: אילנית

שלום רב, יש לי תינוקת בת חודש וחצי, בתחילה כאשר נולדה קיבלה במשך כשלושה שבועות מטרנה, היא סבלה מאוד מכאבי בטן גזים וקיבה קשה( עיגולים קטנים) המליצו לי בטיפת חלב להחליף למטרנה אקסטרה קר, שבוע ראשון היה נפלא קיבה רכה והקלה בבכי וכאבי הבן אך כעט שוב הכל חזר כאבי בטן קושי רב ביציאות, קיבה קשה וגם החלה לפלוט כמעט אחרי כל ארוחה, היא אוכלת בהתלהבות ומיד לאחר האוכל סובלת ובוכה המון, האם כדאי להחליף שוב תמ"ל אולי סימלאק? או שלא מומלץ לשנות שוב? אודה לתשובה בהקדם.

שלום, תמיד ניתן לנסות שוב החלפת פורמולה אבל יש לנו כאן פליטות עם אי שקט ממצא שמתאים לרפלוקס. ניתן לטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים